Почетна / Градина / Вести / (Видео) Вепарот Мишко е вистински рекордер – тежи половина тон

(Видео) Вепарот Мишко е вистински рекордер – тежи половина тон

Вепарот Мишко има 426 килограми а е возрасен само 18 месеци. Тој едвај се движи, бидејќи неговите коски не можат да издржат таква телесна тежина.

 

Види

Црнотo јаболко со вкус посладок од мед и сочност неспоредлива со било кое друго јаболко

“Црнотo јаболко” е ретко јаболко со црна боја, со вкус посладок од мед, и сочност …