Почетна / Градина / Животни / (ВИДЕО) Три кучиња влегоа во кафезот на лавот: Нема да верувате што се случи

(ВИДЕО) Три кучиња влегоа во кафезот на лавот: Нема да верувате што се случи

Три мали кутриња стари само 4 недели влегоа во кафезот на еден лав.

Погледнете што се случи:

Види

Кучињата во Библијата се спомнати 14 пати, a домашните мачки не се спомнати ниту еднаш …

– Куче по име Лајка, било прво во вселената во 1957 година – Најстарата раса …