Почетна / Градина / Хортикултура / Видео реклама на STIHL – The Gardener

Видео реклама на STIHL – The Gardener

Интересна видео реклама од „Stihl“, насловена како „Градинарот“.

 

Види

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор