18.08.2022
Почетна / Градина / Вести / ВИДЕО: Пилење на пиле од јајце

ВИДЕО: Пилење на пиле од јајце

Еве доказ дека пилењето на пиле од јајце не зависи од Перфекс 🙂

 

Види

За лекување на карцином помага црн боз

Црниот боз е исклучително корисно растение. Растението црн боз има кичесто жолто-бела боја и цвета …