01.12.2023
Почетна / Градина / Животни / Видео: Мечето Сречко здраво се врати во природата – погледнете што се случи кога беше пуштено од кафезот

Видео: Мечето Сречко здраво се врати во природата – погледнете што се случи кога беше пуштено од кафезот

Стружанецот Гоце Митрески го пронајде мечето по пат за Радожда во крајно тешка ситуација.

Тој неможел да го остави беспомошното животно без храна и медицинска помош, па го направи она што малкумина би собрале храброст.

Мечето сега е моментално во добра здравствена состојба е вратено онаму каде што и припаѓа-во природа.

Види

Неколку часа по смртта на негувателот на жирафите во Скопје ЗОО, почина и последната жирафа

Откако денес јавноста ја затекна веста дека починал Ристе Трајковски, ЗОО негувател, кој се грижеше …