14.06.2024
Почетна / Градина / Вести / (ВИДЕО) Куче цело време држело жена за рака: Причината ќе ве натажи но и развесели!

(ВИДЕО) Куче цело време држело жена за рака: Причината ќе ве натажи но и развесели!

Љубовта, особено онаа помеѓу луѓето и кучињата е навистина неверојатна и необјаснива…
Животот некогаш може да биде многу суров, а тоа го чувствуваат и животните. Меѓутоа, после тагата мора да дојде и радост. Ова преубаво куче по име Реган ги изгубило своите сопственици и завршило во азил за животни. По неколку дена поминати таму, Ким се сожалила и одлучила да го посвои. Иако се знаеле само неколку дена, Реган разбрал се’. Сфатил дека добил нова пријателка и
сопственичка, која ќе го сака и ќе се грижи за него. Додека се возеле кон дома, Реган ја ставил својата шепа на нејзината рака. Знаел што направила жената за него и веднаш сакал да ја покаже својата благодарност.

Види

Што да направите ако лисјата на вашето растение пожолтуваат?!

Секој кој чува растенија дома знае дека тоа бара одредена грижа. Како и да е, …