Почетна / Градина / Животни / Видео: Колку се остри забите на пираната

Видео: Колку се остри забите на пираната

Во Еквадор, Јужна Америка еден човек откатко уловил пирана, покажува колку се остри нејзините заби!

Тие сечат подбро и од ножици.

Види

Луѓето кои чуваат животни имаат поотпорно срце?

Според едно јапонски истражување сопствениците на домашни миленици се многу поздрави за разлика од оние …