Почетна / Градина / Уште една прекрасна кровна градина изведена од Хорти Експерт МК (Фото)

Уште една прекрасна кровна градина изведена од Хорти Експерт МК (Фото)

Уште една прекрасна кровна градина изведена од Хорти Експерт МК. 30 години постоење, лидер во областа на хортикултурата, изведбата на кровни градини и зелени ѕидови.

Види

Поинсетија (Euphorbia pulcherrima)

Поинсетијата (Euphorbia pulcherrima) се смета како едно од најпопуларните цвеќиња, особено за време околу божиќните …