23.05.2022
Почетна / Градина / Уметност со листови (Фото)

Уметност со листови (Фото)

Уметност со листови

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …