Почетна / Градина / Ученици и наставници го уредија дворот околу Горната Гимназија во Битола

Ученици и наставници го уредија дворот околу Горната Гимназија во Битола

„Пред и потоа, со добар тим идеите стануваат реалност за само неколку часа“ вака ја соопштија нивната активност, пренесува Тера ТВ.

Ученици и вработени од СОУ Гимназија “Јосип Броз-Тито” Битола во партнерство со Регионалното географско друштво ГЕОСФЕРА од Битола учествуваа во волонтерска акција за уредување на училишниот двор и подигање на еко-свеста.

Волонтерската акција финансиски е поддржана од Општина Битола и Локалниот младински совет.

 

За повеќе на ТЕРА ТВ

Види

Доматите, пченката и грашокот се подобри од конзерва?

Доматите, пченката и грашокот се подобри од конзерва? Свежо варените и конзервираните домати содржат 40 …