Почетна / Градина / Вести / Убил волк, го врзал за жица па го споделил на Фејсбук (Вознемирувачки фотографии)

Убил волк, го врзал за жица па го споделил на Фејсбук (Вознемирувачки фотографии)

Убил Волк, го врзал за жица па го споделил на Фејсбук. Вака накратко може да се опише тоа што ќе го видите на фотографиите подоле. Многумина го осудија овој чин, но имаше и такви кои го охрабруваат ваквиот потег.

Види

Кое е најголемо суштество на Земјата?!

Синиот кит е најголемото суштество на Земјата. Неговата тежина е 200 тони и има должина …