Почетна / Совети / Убавината на секој двор доаѓа од тревникот: Косилките на АГРИНА се достапни, ефтини и лесни за употреба

Убавината на секој двор доаѓа од тревникот: Косилките на АГРИНА се достапни, ефтини и лесни за употреба

За да добиеме густ тревник потребно е негово правилно косење. Ниту едно дрвце нема да изгледа добро доколку околу нив има лоша трева. Оптималната висина на тревникот изнесува околу 2–3 см.

Дали знаете дека во 2008год., повеќе од 150,000 случаи на повреди се регистрирани, а како главен причинител за тоа е косилката за трева? Наша препорака е доколку купувате косилка да се одлучите на брендот AGRINA. Зошто? Бидејќи имаат поголема заштита при работа, безбедност, резервни делови. Голем дел од косилките се опремени со моќни, висококвалитетни бензиски мотори, изработени од специјални метални, издржливи легури, сопствен колектор за трева, со и без самостоен погон и подесива висина на косење.

AGRINA има широката понуда на електрични и моторни косилки за трева, како и додатна галантерија за истите.

За инфо и нарачки, јавете се на 047/208-530 или посетете го Синпекс ШОП.

Види

Како да одредите дали виното е благо

Сакате да пиете вино, сакате да пробате нови видови на вино, но не можете да …