Почетна / Градина / Убавината на пустинската роза (Фотографии)

Убавината на пустинската роза (Фотографии)

Убавината на пустинската роза

Види

Поинсетија (Euphorbia pulcherrima)

Поинсетијата (Euphorbia pulcherrima) се смета како едно од најпопуларните цвеќиња, особено за време околу божиќните …