Почетна / Совети / Цветовите – знак за љубов

Цветовите – знак за љубов

Црвената роза е цветот, симбол на страсната љубов. Класичниот букет со црвени рози, пејзажен во кружна форма ги дополнува “зборовите” на срцето. Најпреферирана боја на рози се црвените, розовите и кремастите.

Розовите рози со форма на бисер исто така се совршен подарок за израз на љубов. Ако сакате да бидете оригинални во својот избор, дадете букет од миксови рози.

Срцата од цвеќиња оригинално и недвосмислено значат сила на искрените чувства. Најчести се срцата од црвени рози и холандско зеленило.

Срцата од Гербер не отстапуваат на никаков начин на оние од рози, уште повеќе што ја задржуваат својата свежина за долго време.

Букет, придружуван со мече, чоколадо или шампањ со две чаши, го претвора во траен романтичен спомен од Денот на вљубените.

За максимално влијателен ефект искористете од понудените услуги за испорака, од продавниците за цвеќиња.

Види

Ова собно растение треба да го има во секоја куќа: Го чисти воздухот од секакво загадување!

Може да се чува во сенка, но и на светлина. Потребно е многу малку внимание, …