Почетна / Градина / Триста растенија во нејзиниот стан: Таа го претвори своето живеалиште во мини-џунгла

Триста растенија во нејзиниот стан: Таа го претвори своето живеалиште во мини-џунгла

Таа има 600 видови растенија, а 300 од нив се наоѓаат во нејзинот стан…

Погледнете повеќе во видеото:

Дали и вие би сакале да одгледувате повеќе растенија во домот?

Види

Десет градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор

10 прекрасни градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор