18.08.2022
Почетна / Градина / Триста растенија во нејзиниот дом: Таа го претвори своето живеалиште во мини-џунгла

Триста растенија во нејзиниот дом: Таа го претвори своето живеалиште во мини-џунгла

Таа има 600 видови растенија, а 300 од нив се наоѓаат во нејзинот стан…

Погледнете повеќе во видеото:

Дали и вие би сакале да одгледувате повеќе растенија во домот?

Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …