Почетна / Градина / Трикот кој секоја жена мора да го знае: Ставете листови зелка на градите и спијте со нив! Еве што ќе се случи!

Трикот кој секоја жена мора да го знае: Ставете листови зелка на градите и спијте со нив! Еве што ќе се случи!

Жените од многу одамна користеле разни трикови за да бидат поубави, поздрави и попривлечни на спротивниот пол, пишува Македонија Денес.
Спасот најчесто го наоѓаат во билките а сведоци сме дека и ден денес даваат најдобар ефект сите производи кои се на природна база.

Меѓу состојките кои жените најчесто ги користат за здравјето и убавината се лимонот, ѓумбирот, маслиновото масло и зелката, а пред многу векови било откриено едно необично својство на обичните листови од зелката.

Поточно, жените кои дојат и имаат проблеми со маститис (болка во градите и оток поради воспаление) го решаваат овој проблем многу лесно – само го ставаат листот од зелката на самата дојка и спијат со него!

Зелката има моќ да ги привлече отоците и да ја елиминира болката, па затоа се препорачува и кај различни повреди.

Оваа техника е толку моќна што една швајцарска болница ја користи наместо лекови, а во видеото можете да видите неколку трикови кои можат да ви помогнат:

https://www.youtube.com/watch?v=RLy9Bn9j1iw

Види

Зошто и за кого е корисно зеленото кафе

Зеленото кафе всушност не е ништо повеќе од неизпечени кафе зрна. Зеленото кафе е производ, …