Почетна / Градина / Вести / Три волци опколија мало куче! Се спаси од смрт на генијален начин! (ВИДЕО)

Три волци опколија мало куче! Се спаси од смрт на генијален начин! (ВИДЕО)

Ова неверојатно видео е направено во Италија, во регионот Абруко. Три млади волци го нападнале кучето и се чинело дека кучето нема шанси да преживее.

Сепак, ова паметно куче најде генијален начин за да се спаси од оваа ситуација … Погледнете како:

Види

Како животно гледате на фотографијата?

Каков вид на животно гледате на фотографијата?