Почетна / Градина / Вести / Три волци опколија мало куче! Погледнете како успеа да се спаси ! (ВИДЕО)

Три волци опколија мало куче! Погледнете како успеа да се спаси ! (ВИДЕО)

Ова неверојатно видео е направено во Италија, во регионот Абруко. Три млади волци го нападнале кучето и се чинело дека кучето нема шанси да преживее.

Сепак, ова паметно куче најде генијален начин за да се спаси од оваа ситуација … Погледнете како:

Види

Моето куче или кучето на соседот завива. Што треба да направам ?!

 Доколку немате куче сигурно сте имале ситуација да слушнете како некое куче завива. Не се …