19.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Три рецепти: Како да ја излечите настинката за помалку од еден ден

Три рецепти: Како да ја излечите настинката за помалку од еден ден

Ќе ви претставиме само 3 од многуте рецепти во народната медицина за борба против настинката, бидејќи само тие се во состојба да се изборат за 24 часа.

Од вас сепак се очекува, штом ги почувствувате првите симптоми да реагирате секавично и да исполните некоја од нив.

Инаку, настинката ќе ве порази и ќе го почне развојот на симптомите, така што ќе ја засили кашлицата, заморот ќе стане неподнослив, а затнатиот нос ќе го попречува вашето дишење. Сето тоа можете да го спречите со само неколку лесни стапки.

Еве три поефикасни народни рецепти, кои ќе ја победат настинката само за ден:

Види

За лекување на карцином помага црн боз

Црниот боз е исклучително корисно растение. Растението црн боз има кичесто жолто-бела боја и цвета …