05.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Три плодови кои на човекот му даваат енергија

Три плодови кои на човекот му даваат енергија

Овој рецепт доаѓа од антиката и се пренесувал од генерација на генерација. Во што се состои тајната на тројната витаминозна бомба? Ова сушено овошје овозможува обновување на меките ткива на меѓупршлените дискови.

Редовното консумирање овозможува да се подобри одржливоста и флексибилноста на ‘рбетот, без болни манипулации и лекови.

Важно е да се знае дека индивидуалните квалитети на трите плодови немаат иста лековита сила која се поседува заедно во комплет. Затоа само нивната правилна пропорционална распределба дава здрав ефект. Не на последно место, оваа овошна комбинација влијае поволно на машката полова моќ и женското либидо. Во што се состои силата на секој еден од овие плодови:

Види

На која позиција треба да бидaт цвеќињата поставени во домот

Саксиите со цвеќе секогаш треба да бидат сместени во простории каде ќе имаат поволни услови …