07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / „Треба да знаеш да пресечеш“ – Новата кампања на Husqvarna

„Треба да знаеш да пресечеш“ – Новата кампања на Husqvarna

Во животот се соочуваш со милион избори, милион компромиси, милион работи каде само… Треба да знаеш да пресечеш, е мотото на новата кампања на брендот Husqvarna.

Од компанијата Синпекс која е генерален застапник за Македонија нудат можност да се искористи приликата оваа сезона, со која ќе добиете најмалку 10% попуст на сите Husqvarna производи.

Кога треба да одберете ефикасна и стабилна паркова, шумарска и градинарска механизација, не постои подобар избор од производите на Husqvarna.

Кај нив освен моторни пили можете да најдете трактори, рајдери, сечачи и моторни коси кои се лесни за употреба, а во исто време издржливи и во најтешките работи, без разлика на работните услови.

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …