02.10.2022
Почетна / Градина / Трансформирајте ги старите дрвја во саксии за растенија

Трансформирајте ги старите дрвја во саксии за растенија

Ова се чекорите што треба да се следат:

Направете дупки во центарот на трупецот, а потоа пополнете ги празнините со ситен чакал, за да направите дренажа.

Додадете земја од 30/70 компост, а потоа додадете ги растенија.

Види

Што се случува со мозокот ако јадете по три банани дневно

Според студија објавена во Journal of American College of Cardiology, треба да јадете една банана …