06.07.2022
Почетна / Градина / Тракторскиот модел Husqvarna TS 138 идеален за сопствениците на градини со мали и средни големини

Тракторскиот модел Husqvarna TS 138 идеален за сопствениците на градини со мали и средни големини

Возењето на градинaрските трактори Husqvarna е под контрола на педалите, така што обете раце остануваат слободни да возат. Ова обезбедува удобност, сигурно ракување и безбедност, без разлика каде се наоѓате и со каков тревник се соочувате. Со можност да косите на три различни методи – собирање, мулчирање (BioClip) или исфрлање странично – резултатите се одлични секој пат.

Грмушките и дрвјата не се проблем. Благодарение на уникатната технологија за управување, косењето околу пречките е секогаш лесно. Како резултат на одличното маневрирање, работата станува поефикасна.

Тракторите на Хускварна се лесни за одржување. Нивните лопати се заменуваат брзо и безбедно без алатки, а со острите лопати тревата станува подебела и позелена. За уште поголема издржливост и отпорност на корозија, косилките се засилени и имаат облога. На кратко, нивниот работен век е подолг.

Градинарските трактори Хускварна и нивниот широк спектар на прилози ги прави разноврсни и корисни во текот на целата година. Тие можат да бидат опремени со приколки, снежни плугови, метли и многу повеќе.

Моделот Хускварна ТС 138 е привлечен пријателски трактор идеален за сопствениците на домови кои имаат мали градини со мали и средни големини. Тракторот нуди одлично сечење на тревникот и собирање на исечоците од трева, како и лисјата. Овој модел е простран, интегриран колектор кој лесно се испразнува од седиштето на возачот. Опремен е со моќен мотор од серија Husqvarna со помал почеток и хидростатички менувач управуван со педали. Приклучокот и дефлекторот BioClip® за задно исфрлање е достапен како додаток.

За повеќе инфо на Синпекс Шоп

Види

Зошто дома секогаш треба да имаме мајчина душичка

Со доаѓањето на есента доаѓаат променливото време и есенските болки. Најчести се настинки, есенскО течење …