Почетна / Градина / Вести / Тој влезе во кокошарникот да земе јајце под кокошката. Погледнете што пронајде под неа

Тој влезе во кокошарникот да земе јајце под кокошката. Погледнете што пронајде под неа

Кога фармерот влегол во кокошарникот да собере јајца, го дочекало вистинско изненадување. Тој пронашол мало маче под кокошката. Благодарение на неа, малото маче успеало да преживее.

Погледнете го видеото:

Види

Идеи како да го уредите вашиот двор (Фото)

Идеи како да го уредите вашиот двор