Почетна / Градина / Тој влезе во кокошарникот да земе јајце под кокошката. Еве што пронајде под неа

Тој влезе во кокошарникот да земе јајце под кокошката. Еве што пронајде под неа

Кога фармерот влегол во кокошарникот да собере јајца, го дочекало вистинско изненадување. Тој пронашол мало маче под кокошката. Благодарение на неа, малото маче успеало да преживее.

Погледнете го видеото:

Види

Знаете ли каква тајна крие оваа глутница со волци?

Првите три волци кои одат по снегот се и трите најстари, најболни и најспори членови …