16.05.2022
Почетна / Градина / Вести / Тој влезе во кокошарникот да земе јајце. Еве што пронајде под кокошката

Тој влезе во кокошарникот да земе јајце. Еве што пронајде под кокошката

Кога фармерот влегол во кокошарникот да собере јајца, го дочекало вистинско изненадување. Тој пронашол мало маче под кокошката. Благодарение на неа, малото маче успеало да преживее.

Погледнете го видеото:

Види

Едноставни идеи за живот во градината (Фото)

Дајте и живот на вашата градина преку неколку едноставни идеи