Почетна / Градина / Тој сакаше да ја погали – Еве што направи со него мечката гризли (Видео)

Тој сакаше да ја погали – Еве што направи со него мечката гризли (Видео)

ВИДЕО: Огромна мечка често го гушка својот спасител: Мислам дека некогаш ќе ми ги скрши коските

Џимбо e гризли мечка која била спасена од стапица во дивината од страна на Сузан и Џим Ковалчик. Тие потоа ја однеле во својот резерват за диви животни.

Денес, Џимбо има речиси 700 килограми и обожава да си игра со Џим.

„Понекогаш мислам дека ќе ми ги здроби сите коски во телото. Секако, нема лоша намера, туку зашто е огромна. Еден нејзин погрешен потег би можел да го платам со живот“, вели Џим Ковалчик, но додава дека нема намера да се откаже од своето милениче.

Види

Заштедете енергија во домот преку правилно дизајнирана градина

Повеќето сопственици ги уредуваат своите дворови за да добијат убавина, вредност на имотот, удобност. Паметното …