Почетна / Градина / Вести / Тој ја распарал рибата за да ја очисти, но нема да верувате на очите што пронашол внатре

Тој ја распарал рибата за да ја очисти, но нема да верувате на очите што пронашол внатре

Следното видео е снимено на брегот на Мексико, а прикажува како човек со нож распарува риба. Потоа од утробата на рибата извадил вкупно 32 желки.

Погледнете:

 

Види

Избор на балконски растенија

Во градовите балконите и терасите често претставуваат единствено место каде што може да се одгледува …