Почетна / Градина / Тој ископа дел од тревникот за да го израдува својот син: Погледнете што направил во дворот за него

Тој ископа дел од тревникот за да го израдува својот син: Погледнете што направил во дворот за него

Уредувањето на дворови зема се поголем замав во последно време. Но, има и такви кои едноставно пленат не само со нивното зеленило, туку и со прекрасните идеи кои им ги даваат нивните сопственици. Погледнете еден таков. Вусшност се работи за родител кој сакал да го импресионира својот син со тоа што во својот тревник создал, мала патека за мини возила. 

Види

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор

Фантастични идеи како да изгледа вашиот мал двор