Почетна / Градина / Вести / Тој ги залепи саксиите една за друга а кога ќе видите зошто и вие ќе го направите истото (Видео)

Тој ги залепи саксиите една за друга а кога ќе видите зошто и вие ќе го направите истото (Видео)

Работата во градината на многумина им причинува задоволство. Таа може значително да ви го разубави вашиот двор или градина.

Погледнете во видеото подолу што успеа да направи еден креативен градинар.

Види

Живеел пред 140 милиони години – Едно од најголемите животни кои воопшто се движеле по земјата откриенo во Аргентина

Научниците открија фосили во Аргентина на можеби најстариот познат член на група диносауруси познати како …