Почетна / Градина / Тој е познат по прекарот Хобит: Кога ќе видите каде живее, ќе сфатите зошто

Тој е познат по прекарот Хобит: Кога ќе видите каде живее, ќе сфатите зошто

Ден Прис повеќе од две децении живее на исклучително скромен начин. Ден е познат по надимакот Хобит, а кога ќе видите каде живее, ќе сфатите зошто го викаат така.

Види

Десет градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор

10 прекрасни градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор