23.05.2022
Почетна / Градина / Вести / Тој е познат по прекарот Хобит: Кога ќе видите каде живее, ќе сфатите зошто

Тој е познат по прекарот Хобит: Кога ќе видите каде живее, ќе сфатите зошто

Ден Прис повеќе од две децении живее на исклучително скромен начин. Ден е познат по надимакот Хобит, а кога ќе видите каде живее, ќе сфатите зошто го викаат така.

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …