Почетна / Градина / Тие со свои раце во природата создале свој приватен остров (Фото + Видео)

Тие со свои раце во природата создале свој приватен остров (Фото + Видео)

Вејн Адамс и Кетрин Кинг започнале да го градат нивниот приватен пловечки остров, кој се наоѓа во близина на копното на островот Ванкувер.

Конструкцијата на островот, наречен „Freedom Cove“, започнала во летото 1991 година и денес се состои од неколку платформи на кои се наоѓа нивниот дом и неколку стаклени градини. На островот тие имаат уметничка галерија, уметничко студио, светилник и подиум за танцување.

Погледнете ја фотогалеријата и видеото на следната страна:

Види

Што значат боите на трендафилот: црвената боја значи почит, a жолтата …

Трендафилите го завземале првото место на листата на најатрактивни и најомилени цвеќиња на луѓето, уште …