06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Тие се најдобри пријатели: Погледнете што прави ова куче секој ден кога се враќа неговиот газда

Тие се најдобри пријатели: Погледнете што прави ова куче секој ден кога се враќа неговиот газда

Кучињата дефинитивно се најдобите пријатели на човекот.

Погледнете како ова куче од расата Ритривер секој ден го чека својот најдобар пријател да си дојде дома.

Види

Задолжителната храна за имунитет

Загадувањето на воздухот, нездравата храна и премногу стрес остават белег врз здравјето. Експертите ја препорачуваат …