05.07.2022
Почетна / Градина / ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

6. Врба

Врбата претставува светла духовност токму поради нејзината неверојатна елеганција. Дали сакате да токму неа да ја засадите во вашата градина? Тоа значи само една работа: Вие сте експерт за естетика, ја сакате уметност, елегантни сте и амбициозноста преовладува во сите сфери на вашиот живот.

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …