05.07.2022
Почетна / Градина / ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

5. Бадем

Бадемовото дрво ја содржи тајната на повторното раѓање и обновување на природата, бидејќи тоа е првото дрво што цвета на пролет. Ако сте го одбрале ова дрво, неговото значење главно се однесува на неговите плодови: Тоа е тајна што се открива со кршење на лушпата. Вашиот карактер има повеќе нивоа и честопати можете да покажете различни лица, но длабоко во вас се крие како тврда школка, тајната на вашиот вистински идентитет што само на неколкумина им ја откривате. На кратко, вие сте мистериозен и недостижен.

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …