05.07.2022
Почетна / Градина / ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

4. Калинка

Калинката е симбол на изобилство, љубов и здравје! Вкусните зрна што се наоѓаат во нејзината кора можат да ве поврзат со убавината на заедницата. Ако ова е дрвото што сте го одбрале за вашата градина, тоа може да значи дека не сакате да бидете сами, сакате друштво и врева, забава и радост. Пријателството е нешто драгоцено за вас.

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …