05.07.2022
Почетна / Градина / ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

3. Смоква

Што најмногу сакате кај смоквите со големи лисја? Тоа е дрво на мудроста. Неговата слаткост го симболизира знаењето што го засладува животот и тоа означува дека и вие без сомнение барате богатство, не толку материално, колку богатство пред сè во искуствата.

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …