05.07.2022
Почетна / Градина / ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

2. Бор

Дали би засадиле бор во вашата градина? Ова витко дрво ја симболизира бесмртноста. Иако имате силен карактер, понекогаш барате безбедност исто како гранките на ова дрво, барајќи некој што ќе ви ја покаже сигурноста преку прегратка.

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …