18.08.2022
Почетна / Градина / ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

ТЕСТ: Кое дрво би го засадил во вашиот двор?

Замислете дека треба да засадите дрво во дворот од соништата. Изборот кој ќе го направите во следниот тест открива многу за вашиот карактер. За да дознаете повеќе, само погледнете ја фотографијата и изберете го дрвото што прво го привлече вашето внимание.

Одговорите може да ги пронајдете веднаш под фотографијата.

Одговори:

1. Кедар

Ако сте решиле да засадите кедар, големината и ширината на нејзините гранки што се издвојуваат го симболизираат вашето величество и духовност. Имате голема желба да дадете своето срце, но не наоѓате храброст да направите многу работи, затоа што сте прилично срамежливи.

Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …