06.12.2023
Почетна / Градина / Таа ја доби наградата за најзгодни градини

Таа ја доби наградата за најзгодни градини

2017та година беше среќна и успешна година за сопствениците на оваа градина. Тие ја добија престижната награда за 2017 HGTV Ultimate Outdoor Awards Editors, во категоријата на “Gorgeous Gardens” или „Згодни градини“.

Дизајнот е на Hess Landscape Architects со седиште во Ленсдеил, Пенсилванија, САД.

Погледнете:

Види

Кактус Кралица на ноќта – Selenicereus

Кралицата на ноќта раѓа црвени плодови што се сметаат за вистински деликатес. Интересното име потекнува …