02.10.2022
Почетна / Градина / Вести / STIHL- најпознатите моторни пили во светот

STIHL- најпознатите моторни пили во светот

Дрвја високи и до 60 метри, непристапни терени, лоши временски услови: професионалното шумарство е навистина тешка работа. За да постигнат најдобар учинок, професионалците треба да ја имаат и најдобрата машина: STIHL моторна пила.

STIHL одговара и на највисоките барања на професионалците. Нивните апарати се високомоќни, а со мала тежина.

Гарнитурите за сечење, мачевите и ланците, кои се произведуваат во сопствени погони на STIHL, се оптимално прилагодени да постигнуваат максимални резултати во сечењето.


Тие имаат линија на повеќе модели со најразлични детали во опремата, во зависност од желбите и потребите на корисникот. Имаат и обезбеден сервис и резервни делови ширум Македонија. Затоа немада погрешите, доколку одберете STIHL.

За сите попусти и диополнителни прашања ТУКА

Види

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше …