19.08.2022
Почетна / Градина / Животни / Става празни тегли во сандаците со пчели – Тие сами си ја градат питата (Видео)

Става празни тегли во сандаците со пчели – Тие сами си ја градат питата (Видео)

Става празни тегли во сандаците со пчели – Тие сами си ја градат питата

Види

Жедна кралска кобра оди кај луѓето за да се напие вода (Видео)

Таквите работи се случуваат кога има многу пролонгирани суши во Индија. Змиите ретко се приближуваат …