22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / Срна се сретна очи во очи со ловџија: Никој од нив нема да ја заборави оваа средба (видео)

Срна се сретна очи во очи со ловџија: Никој од нив нема да ја заборави оваа средба (видео)

Извор: Нетзабава

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …