Почетна / Градина / Вести / Срна се сретна очи во очи со ловџија: Никој од нив нема да ја заборави оваа средба (видео)

Срна се сретна очи во очи со ловџија: Никој од нив нема да ја заборави оваа средба (видео)

Еден ловец се маскирал и го чекал својот плен во шумата, кога од никаде се појави срна, му пријдела и почнала да се гали.

Ловецот бил сокриен, ловејќи мисирки, а веројатно и се допадна на срната, па таа му пријде на новиот пријател за да го запознае одблиску.

Ниту ловецот не можеше да оддолее на ова прекрасно животно, па се галеше и си играше со неа некое време.

Видеото стана вистински хит на социјалните мрежи. Можете да го погледнете на следната страна:

Види

Ги залепи саксиите една за друга а кога ќе видите зошто и вие ќе го направите истото (Видео)

Работата во градината на многумина им причинува задоволство. Таа може значително да ви го разубави …