05.07.2022
Почетна / Градина / Хортикултура / Среќни денови со 50% попуст во градинарски центар ФОЈА

Среќни денови со 50% попуст во градинарски центар ФОЈА

Започнаа „среќните денови“ во ФОЈА. Од 18ти до 20ти септември сите кои сакаат да набават растенија со 50% попуст, тоа може да го сторат во градинарскиот центар ФОЈА.

За повеќе ОВДЕ

Види

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња – Кој е цветот на страста?!

Ако сте од љубителите на егзотичните цвеќиња, пасифлората е токму за вас. Различна и убава …