Почетна / Градина / Вести / Србин снимил бизарна сцена од својот комбајн: Во своето поле открил 20 голи мажи и невеста на нива

Србин снимил бизарна сцена од својот комбајн: Во своето поле открил 20 голи мажи и невеста на нива

Видео од бизарна средба доживеано од маж од Војводина на неговото поле започна да се шири на социјалните мрежи.

Имено, додека возел комбајн, забележал дваесетина целосно разголени млади мажи и една девојка во венчаница.

„Што е, белграѓани, дојдовте тука да снимате, ајде да одиме“, се слуша авторот на снимката како вика кон нив и ги проколнува.

Не се знае точно каде е направена оваа видео снимка или што правеле луѓето на терен.

За видеото на следната страна

Види

Ѕидовите наречени „урбани дрвја имаат ист ефект врз загадениот воздух како цела шума

Загадувањето на воздухот е проблем кој што станува се поголем. И покрај тоа што е …