Почетна / Градина / Животни / Спасил напуштено мало мече, а погледнете како му се заблагодарил шест години подоцна (видео)

Спасил напуштено мало мече, а погледнете како му се заблагодарил шест години подоцна (видео)

Кејси Андерсон пронашол две мали мечиња кои биле напуштени од мајката. Едното од нив после некој ден починало, а другото успеал да го спаси. Со тек на времето станале најдобри пријатели.

Види

Погледнете една од најлуксузните куќички за птици – чини 4000 долари

Класа Олсон се потрудил да создаде вистинска куќа на соништата, при што создал идеални услови …