20.05.2022
Почетна / Градина / Совети од ФОЈА: 5-те вообичаени грешки при одржувањето на собни растенија

Совети од ФОЈА: 5-те вообичаени грешки при одржувањето на собни растенија

Советите од Градинарскиот центар ФОЈА се секогаш добредојдени, па овој пат тие ни укажуваат за вообичаените грешки при одржувањето на собните растенија.

Еве кои според ФОЈА се 5-те вообичаени грешки при одржувањето на собни растенија:

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …